BOLA TARBIYASIDA OILANING VAZIFALARI - Yusupova Sabina Ilxomovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur mavzuda bola tarbiyasida oilaning o‘rni va asosiy vazifalari yoritiladi. Oila shaxs shakllanishining birlamchi muhitidir va undagi tarbiya bolaning axloqiy, aqliy hamda ijtimoiy rivojlanishiga bevosita ta’sir ko‘rsatadi. Maqolada ota-onaning mas’uliyati, oilaviy muhitning ahamiyati va samarali tarbiya usullari tahlil qilinadi.