MUVAFFAQIYATSIZLIK – MUVAFFAQIYAT KALITI - Maxmudova Malika Adaxamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: “Muvaffaqiyatsizlik – muvaffaqiyat kaliti” mavzusi inson hayotida uchraydigan qiyinchilik va xatolarning ahamiyatini yoritadi. Ushbu ishda muvaffaqiyatsizliklar orqali tajriba orttirish, shaxsiy rivojlanish va kelajakdagi yutuqlarga erishish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, qat’iyat, sabr-toqat va ijobiy fikrlashning muvaffaqiyatga erishishdagi o‘rni asoslab beriladi.