KASB-HUNAR TEXNIKUMLARIDA KIMYO FANINI O‘QITISH METODLARI - Abdullayeva Gulshan Qahramonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada kasb-hunar texnikumlarida kimyo fanini o‘qitishning zamonaviy metodlari, ularning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni hamda amaliy mashg‘ulotlar bilan bog‘liq didaktik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Kimyo fani texnikum ta’limida nafaqat nazariy bilim beruvchi fan, balki o‘quvchilarda kasbiy kompetensiyalar, laboratoriya madaniyati, ekologik tafakkur va texnologik jarayonlarni ilmiy asosda tushunish ko‘nikmalarini shakllantiruvchi muhim o‘quv predmeti sifatida namoyon bo‘ladi.