BOSHQA FANLARNING MATEMATIKA FANI BILAN O’ZARO INTERGRATSIYASI - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematika fanini o’qitishda qo’llaniladigan integrativ yondashuvlar, matematika fanining boshqa fanlar bilan o’zaro aloqasi, matematika darslarida qo’llaniladigan pedagogik texnalogiyalar haqida fikrlar qisqacha bayon qilingan.