O’QUVCHILARNI O’QUV FAOLIYATI, BILIM VA KOMPETINSIYALARINI BAHOLASHNING TURLI USUL VA VOSITALARI. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O’quvchilar kompetensiyalarini baholash usullari va vositalari ; Rasmiy va norasmiy, diagnostik va umumiy yondashuvga asoslangan baholash . Maqolada darsning zamonaviy usullari va texnologiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.Zamonaviy usullarning mohiyati, darslarda turli usullarni qo’llanilishining ahamiyatli tomonlari yoritilgan.