MATEMATIKA FANINI SINGAPUR METODIDAN FOYDALANIB O‘QITISH. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Matematika fanini o‘qitishda dunyoda e’tirof etilgan samarali metodlardan biri – Singapur metodidir. Ushbu maqolada Singapur metodining mohiyati, afzalliklari va uni samarali qo‘llash usullari haqida so‘z yuritamiz