IQTIDORLI BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Kayumova Madina Kamolovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda iqtidorli bolalar bilan ishlashning psixologik asoslari, ularning o‘ziga xos xususiyatlari hamda rivojlanishini qo‘llab-quvvatlash usullari yoritiladi. Iqtidorli bolalar yuqori intellektual salohiyatga ega bo‘lish bilan birga, emotsional va ijtimoiy jihatdan ham alohida yondashuvni talab qiladi. Maqolada ularning qobiliyatlarini rivojlantirish, motivatsiyasini oshirish va muammolarini bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.