KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O‘QUVCHILARNING SHAXSINING RIVOJLANISHI - Kirgizova Raxilya Isakjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning shaxs sifatida shakllanishi, ularning psixologik xususiyatlari va rivojlanish omillari yoritiladi. Ushbu davrda bola shaxsining aqliy, emotsional va ijtimoiy jihatlari faol rivojlanadi. Maqolada ta’lim va tarbiya jarayonining shaxs rivojiga ta’siri tahlil qilinadi.