BOLALARNI ZOʻRAVONLIKDAN QANDAY HIMOYA QILISH KERAK? OTA-ONALARGA TAVSIYALAR - Shaismatova Nadira Abduvajitovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda bolalarni turli ko‘rinishdagi zo‘ravonliklardan himoya qilishning psixologik va amaliy jihatlari yoritiladi. Ota-onalarning farzand xavfsizligini ta’minlashdagi roli, bolada himoyalanish ko‘nikmalarini shakllantirish hamda profilaktik choralar tahlil qilinadi.