MUSIQA TA’LIMIDA MEDIASAVODXONLIKNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Baxtiyorova Oydin Ixtiyorjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada musiqa ta’limida mediasavodxonlikni shakllantirishning zamonaviy usullari tahlil qilinadi. Musiqa ta’limi jarayonida mediasavodxonlikni rivojlantirish uchun innovatsion yondashuvlar va metodologiyalar ko‘rib chiqiladi.