RAQAMLI DAVRDA MEDIA AXBOROTNING JAMIYATGA TA’SIRI: IMKONIYAT VA XATARLAR - Ergashboyeva O’g’iloy Otabek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar rivojlangan davrda media axborotning jamiyat hayotiga ko‘rsatayotgan ijobiy va salbiy ta’sirlari tahlil qilinadi. Axborot tarqalish tezligi, "feyk" xabarlar muammosi, algoritmlarning inson ongiga ta’siri va media savodxonlikning ahamiyati faktlar asosida yoritilgan.