RAQAMLI MUHITDA MUSIQA TA’LIMI : MEDIASAVODXONLIKNING AHAMIYATI VA O’RNI - Raximova Madinabonu (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Raqamli muhitda musiqa ta’limi mediasavodxonlikni oshirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola raqamli resurslarning ta’lim jarayonidagi roli, mediasavodxonlikni rivojlantirish usullari va uning musiqa ta’limidagi o’rnini tahlil qiladi.