ONLAYN TA’LIMDA TALABALAR FAOLLIGINI MONITORING QILISHNING INNOVATSION IMKONIYATLARI - Alixo‘jayeva Rohatoy Ilhomjon qizi; Yuldasheva Gulbahor Ibragimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada onlayn ta’lim muhitida talabalar faolligini behavioral engagement (xulq-atvor faolligi) modeli asosida monitoring qilish masalalari yoritilgan. Tadqiqot doirasida ishlab chiqilgan veb-platformaning imkoniyatlari, talabalar faolligini o‘lchovchi indikatorlar va ularning pedagogik tahlili bayon etilgan.