BOSHLANG’ICH TA’LIM YO’NALISHI O’QITUVCHILARI UCHUN AMIR TEMUR SHAXSINI O’QITISHNING AHAMIYATI. - A.Abdumannotov; Xadjiyeva Shaxina (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlang’ich sinf o’quvchilariga buyuk sarkarda va davlat arbobi Amir Temur hayoti va faoliyatini o’rgatishning pedagogik ahamiyati, tarbiyaviy jihatlari hamda interfaol metodlar asosida darslarni tashkil etish yo’llari keng yoritilgan.