IQTIDORLI O’QUVCHILARNI ANIQLASHNING PSIXOLOGIK- PEDAGOGIK USULLARI - Qodirova Musharraf Zununxonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda ta’lim jarayonida iqtidorli o‘quvchilarni aniqlashning pedagogik va psixologik usullari yoritiladi. Iqtidorli o‘quvchilarni erta aniqlash ularning salohiyatini rivojlantirish va to‘g‘ri yo‘naltirishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada kuzatish, testlar, diagnostika va amaliy yondashuvlar tahlil qilinadi.