TARBIYASI QIYIN OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK- PEDAGOGIK YOʻNALISHLARI - O'rinboyeva Hulkar Atabek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada tarbiyasi qiyin o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik- pedagogik yo‘nalishlari, ularning xulq-atvoridagi muammolarni aniqlash hamda bartaraf etish usullari yoritiladi. Tarbiyasi qiyin o‘quvchilar bilan ishlashda individual yondashuv, psixologik yordam va pedagogik hamkorlikning ahamiyati tahlil qilinadi.