OʻSMIRLARNING EMOTSIONAL HOLATLARI BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Normatova Xayrinissa Obidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlarning emotsional holatlari, ularni boshqarish va psixologik qo‘llab-quvvatlash usullari yoritiladi. O‘smirlik davrida hissiyotlarning beqarorligi, stressga moyillik va ichki kechinmalar kuchayishi kuzatiladi. Shu sababli psixologik yordam va to‘g‘ri yondashuv muhim ahamiyat kasb etadi.