IJTIMOIY TARMOQLARNING JAMIYATGA FUNKTSIONAL BOG’LIQLIGI - Nazirqulova Elmira (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning zamonaviy jamiyat hayotidagi o‘rni, ularning ijtimoiy institutlar bilan funktsional bog‘liqligi va ushbu platformalarning shaxs sotsializatsiyasiga ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida ijtimoiy tarmoqlarning axborot almashinuvi, iqtisodiy munosabatlar va siyosiy kommunikatsiyadagi roli ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, raqamli muhitning jamiyat strukturaviy yaxlitligiga ta’siri bo‘yicha xulosalar berilgan.