XALQ OGʻZAKI IJODI ASOSIDA VATANPARVARLIKNI SHAKLLANTIRISH - Murodullayeva Malika Ozodbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xalq ogʻzaki ijodining yosh avlodda vatanparvarlik tuygʻularini shakllantirishdagi oʻrni yoritilgan.Shuningdek,xalq dostonlari,maqollari,ertak va matallari orqali milliy qadryatlar hamda vatanga muhabbat tuygʻularini singdirish masalalari tahlil qilingan.