QUYOSHDAGI MAGNIT MAYDONLAR, SAYYORALARARO FAZODAGI MAGNIT MAYDONLAR VA ULARNI KUZATISH. - Baxtiyorov Muhammad-Azim Baxtiyor o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada Quyosh atmosferasida joylashgan magnit maydonlarining kengayib borayotgan quyosh shamoli orqali sayyoralararo fazoga olib chiqilishini o’rganib chiqamiz.