FARZAND TARBIYASI-JAMIYAT KOʻZGUSI! - Islomova Gulrux Bahodirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada farzand tarbiyasining jamiyat rivojidagi o‘rni, oilaning tarbiyaviy funksiyalari hamda sog‘lom shaxs shakllanishiga ta’sir etuvchi psixologik omillar yoritiladi. Farzand tarbiyasi orqali jamiyatning ma’naviy va ijtimoiy holati aks etishi tahlil qilinadi.