VOYAGA YETMAGANLAR OʻRTASIDA OʻZ JONIGA QASD QILISHNI OLDINI OLISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGIGA QOʻYILADIGAN TALABLAR - Haqqiyeva Gulnor Rashidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada voyaga yetmaganlar o‘rtasida o‘z joniga qasd qilish holatlarining oldini olishda maktab amaliyotchi psixologining vazifalari, mas’uliyati va kasbiy talablari yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlarning emotsional holatini o‘rganish, profilaktik ishlarni tashkil etish hamda oila va maktab hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.