OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA AUTODESTRUKTIV XULQNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Toxirova Sabohat Yoʻldosh qizi; Xamroyeva Nilufar Ismoilovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilar o‘rtasida autodestruktiv xulqning yuzaga kelish sabablari, uning psixologik omillari hamda oldini olish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va psixolog hamkorligining o‘quvchilar ruhiy salomatligini mustahkamlashdagi ahamiyati tahlil qilinadi.