OʻSMIRLIK YOSHIDA BOLALARNING RUHIY HOLATIGA TAʼSIR ETUVCHI OMILLAR HAMDA XAVOTIRLILIKNI OLDINI OLISH CHORALARI - Nazarova Malika Atamuradovna; Shodiyeva Barchinoy Esirgapovna; Oʻngʻalova Aziza Sayfullo qizi; Sindarova Dilovar Otaqulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik yoshidagi bolalarning ruhiy holatiga ta’sir etuvchi psixologik, ijtimoiy va biologik omillar yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlik davridagi emotsional o‘zgarishlar hamda oila, maktab va ijtimoiy muhitning ahamiyati tahlil qilinadi.