PEDAGOGLARDAGI STRESS VA AGRESSIYA HOLATLARINING PSIXOLOGIK SALBIY OQIBATLARI - Normurodova Gulzebo Boboqulovna; Abdimuratov Fariddin Quldashevich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada pedagoglarda uchraydigan stress va agressiya holatlarining psixologik sabablari hamda ularning salbiy oqibatlari yoritiladi. Shuningdek, pedagogik faoliyat davomida emotsional zo‘riqishning oldini olish va psixologik barqarorlikni saqlash masalalari tahlil qilinadi.