PSIXOLOGIYADA IJTIMOIY FAOLLIK VA MULOQOTCHANLIKNI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM VAZIFALARI - Qilicheva Barchinoy Odilbekovna; Shodiyeva Barno Bahodirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ijtimoiy faollik va muloqotchanlikning shaxs rivojlanishidagi ahamiyati, ularni shakllantirishning psixologik asoslari hamda ta’lim-tarbiya jarayonidagi muhim vazifalar yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning shaxs muloqot madaniyatiga ta’siri tahlil qilinadi.