PAST O’ZLASHTIRUVCHI O’QUVCHILAR PSIXOLOGIYASI - Usmonova Shahodat Ashirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari, o‘qishdagi qiyinchiliklarning kelib chiqish sabablari hamda ularni bartaraf etishning psixologik-pedagogik usullari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.