O‘QUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISHDA HAMKORLIKNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Adilova Margʻuba Inayatulla qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarni kasbga yo‘naltirish jarayonida oila, maktab, psixolog va jamiyat hamkorligining psixologik jihatlari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqish va qobiliyatlarini aniqlashda hamkorlikning ahamiyati hamda kasbiy shakllanishga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi.