O‘QUVCHILARNI TARBIYALASHDA MAKTAB VA OTA-ONALAR HAMKORLIGI - O'tayeva Muxayyo Nuriddin qizi; Hatamova Durdona Muytanboyevna; Mamatova Gulchehra; Innazarova Shahnoza Sulaymonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarni tarbiyalash jarayonida maktab va ota-onalar hamkorligining ahamiyati, uning psixologik-pedagogik jihatlari hamda farzand tarbiyasidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom hamkorlikning o‘quvchi shaxsining rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinadi.