MIGRATSIYA VA FUQAROLIKMI RASMIYLASHTIRISH TIZIMIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING QO’LLANILISHI - Narziloyeva Shahlo Nodir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan hozirgi paytda migratsiya va fuqarolikni rasmiylashtirish tizimida axborot texnologiyalarini qo’llanishining zaruriyati, dolzarbligi va migratsiya jarayonlarini avtomatlashtirishda foydalanilayotgan zamonaviy dasturiy ta’minotlar, elektron hukumat va Yagona Interaktiv Davlat Xizmatlari portal (my.gov.uz) imkoniyatlari haqida fikr yuritiladi.