MIGRATSIYA VA FUQAROLIKNI RASMIYLASHTIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Narziloyeva Shahlo Nodir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan hozirgi paytda migratsiya va fuqarolikni rasmiylashtirish tizimida axborot texnologiyalarini rivojlantirishning istiqbollari, migratsiya va fuqarolkni rasmiylashtirishda raqamli transformatsiya strategiyasi va uning soha rivojiga ta’siri, migratsiya va fuqarolikni rasmiylashtirishda axborot xavfsizligini himoya qilish masalalari haqida atroflicha fikr yuritilgan.