OILA SHAROITIDA SEREBRAL FALAJGA EGA BOLA BILAN OLIB BORILADIGAN KORREKSION - RIVOJLANTIRUVCHI ISHLARNING MAZMUNI VA VAZIFALARI - Tursunpo’latova Zulayxo; Abdulxamidova Gulnoza Nasriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bolalar serebral falajining kelib chiqish sabablari, turlari,xalqaro tasnifi tahlil qilingan. Shuningdek, BSF bolalarda olib boriladigan korreksion- rivojlantiruvchi ishlarda ota-onalarning o’rni hamda uy sharoitida olib borilishi mumkin bo’lgan korreksion-rivojlantiruvchi mashg’ulotlar mazmuni bayon etilgan.