INTERFAOL O’YINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Ashurova Dilxumor Toyirjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Interaktiv o’qitish jarayoni, o’quv maqsadi o’yin qoidalarini ishlab chiqich. Mutaxassislar interfaol texnologiyalar rahbar va mutaxassislar davr talabidan kelib chiqib muammolarni yechish qobiliyatini rivojlantiradi. Bunda amaliy faoliyat sharoitida yuzaga keladigan: ishlab chiqarish, ijtimoiy, amaliy va shaxslararo munosabatlarning tartiblanishi ko’zda tutiladi.