KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O‘QUVCHILARNING PSIXIK RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Murodova Aziza XXX (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning psixik rivojlanish bosqichlari, ularning kognitiv, emotsional va ijtimoiy rivojlanish xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, ta’lim jarayonida psixologik yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.