OʻQUVCHILARNING O‘ZLASHTIRISH JARAYONIDAGI MUAMMO VA YECHIMLAR - Axmedova Shukurjon Atajonovna; Qodirova Norjon Ergash qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarning bilim o‘zlashtirish jarayonida uchraydigan muammolar, ularning psixologik va pedagogik sabablari hamda samarali yechimlari yoritiladi. Shuningdek, motivatsiya, ta’lim muhiti va individual yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.