DEVIANT XULQLI O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM JIHATLARI - Voxidova Nigoraxon Yakubjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada deviant xulqli o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik jihatlari, deviant xulqning kelib chiqish sabablari hamda profilaktik va korreksion yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.