O’QUVCHILARNI KASBIY KO`NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK FAOLIYATNING AHAMIYATI - Joʻrayeva Nazira Ismoil qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya : Ushbu maqola yosh avlodni kasbga yo’naltirishga bo’lgan e’tibor xaqida yozib o’tilgan. Siz bu maqolani mutolaa qilish davomida kasbiy tanlov va munosabat xaqida malumotlarga ega bo’l;ishingiz munkin.