VOYAGA YETMAGANLARGA NISBATAN ZO’RAVONLIK HOLATLARINI OLDINI OLISH BO’YICHA O’QUVCHILAR, PEDAGOGLAR HAMDA OTA-ONALARGA KERAKLI TAVSIYALAR - Shokirova Feruza Sobir qizi; Sharipova Sevara Umar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada voyaga yetmaganlarga nisbatan sodir etilayotgan zo`ravonlik va uning turlari, zo`ravonlik holatlarini oldini olish chora- tadbirlari va bu borada o`qituvchi va o`quvchiar hamda ota-onalar qanday ishlarni amalga oshirishlari kerakligi haqida fikr yuritilgan.