OILADAGI ZO‘RAVONLIKNING BOLA PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI - Rustamova Ra’no Nasriddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada oiladagi zo‘ravonlikning bola psixologiyasiga ko‘rsatadigan salbiy ta’siri, uning emotsional va ijtimoiy rivojlanishga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, zo‘ravonlik oqibatlarini kamaytirish hamda bolalarni psixologik qo‘llab-quvvatlash usullari tahlil qilinadi.