RAHBARLARNING BOSHQARUV JARAYONIDAGI PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mirtadjiyeva Madina O‘tkurovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada rahbarlarning boshqaruv jarayonidagi psixologik vazifalari, jamoa bilan ishlashdagi muhim jihatlar hamda samarali boshqaruvning psixologik omillari yoritiladi. Shuningdek, rahbar shaxsining kommunikativ va motivatsion xususiyatlari tahlil qilinadi.