ZAMONAVIY PSIXOLOGIYANING DOLZARB MASALALARI - Murtazayeva Sayyora Sanoqulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada zamonaviy psixologiyaning dolzarb masalalari, inson psixikasiga ta’sir etuvchi ijtimoiy va texnologik omillar hamda psixologiya fanining yangi yo‘nalishlari yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy jamiyatda psixologik muammolarning ortib borish sabablari tahlil qilinadi.