OʻQUVCHI QIZLARDA LIDERLIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Xodimatova Nasiba Shodiboevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchi qizlarda liderlik qobiliyatini shakllantirishning psixologik usullari, ularning shaxsiy rivojlanishidagi ahamiyati hamda ijtimoiy faolligini oshirish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, motivatsiya, muloqot va o‘ziga ishonchni rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.