OTA-ONA VA MAKTAB HAMKORLIGINING BOLA TARBIYASIDAGI AHAMIYATI - Usmonova Gulsanam Ma’rufovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ota-ona va maktab hamkorligining bola tarbiyasidagi ahamiyati, ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni hamda sog‘lom psixologik muhit yaratishdagi roli yoritiladi. Shuningdek, oila va maktabning birgalikdagi faoliyati orqali bolada ijobiy fazilatlarni shakllantirish masalalari tahlil qilinadi.