O‘SMIRLIK DAVRIDA QIZLARNI TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Altinay Kurbanova Yerkabayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davridagi qizlarni tarbiyalashning psixologik jihatlari, ularning emotsional va ijtimoiy rivojlanish xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning qizlar tarbiyasidagi o‘rni hamda psixologik yondashuv masalalari tahlil qilinadi.