BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INGILIZ TILINI O‘QITISHDA INNOVATSION VA ZAMONAVIY PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Abdullajonova Shahnoza Qudratillo qizi; Abdunabiyeva Zulayho Soibjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ingliz tilini o‘qitishda innovatsion va zamonaviy pedagogik yondashuvlarning didaktik ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda interaktiv metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va o‘quvchi markazli ta’lim yondashuvlarining til o‘rgatish jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, ushbu yondashuvlarning o‘quvchilarning motivatsiyasi, kommunikativ kompetensiyasi va mustaqil fikrlashini rivojlantirishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Natijalar innovatsion pedagogik texnologiyalar ta’lim samaradorligini sezilarli darajada oshirishini ko‘rsatadi.