MAKTAB ÓQUVCHILARINI KASB-HUNARGA YÓNALTIRISHDA TIZIMLI VA IZCHIL ISHLARNI TASHKIL ETISH. - Ummatova Sanobar Anvarovna. (TADQIQOTLAR, 2026)
Anatatsiya: Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarini kasbga yo‘naltirish, qiziqishlarini aniqlash, rivojlantirish va qanday to‘g’ri yo‘l ko‘rsatishga oid bo‘lgan interfaol o‘yinlar va usullarni qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar berilgan.