O‘SPIRINLIK DAVRIDAGI O‘QUVCHILARNING RUHIY HOLATINI O‘RGANISH - Nurjanova Nazokat Matnazarovna; Allayeva Nargiza Axmedovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘spirinlik davridagi o‘quvchilarning ruhiy holati, psixologik rivojlanish xususiyatlari hamda ularning emotsional kechinmalarini o‘rganish masalalari yoritiladi. Shuningdek, o‘spirinlarning ruhiy barqarorligini ta’minlashda oila, maktab va psixologik xizmatning ahamiyati tahlil qilinadi.