TA’LIM MUHITINING TALABALARNING O’Z-O’ZINI BAHOLASHINI KUCHAYTIRISHDAGI RO’LI - Bozorova Mohlaroyim Murodjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalaridagi ijtimoiy-psixologik muhitning talabalar shaxsiy o’sishi va ularning o’z-o’zini baholash darajasiga ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada o’qituvchi bilan muloqot, akademik muvaffaqiyatlar va guruhdagi munosabatlarning talaba “Men” konsepsiyasiga ta’sir etuvchi omillar yoritilgan. Shuningdek, sog’lom ta’lim muhitini yaratish orqali talabalarda o’ziga bo’lgan ishonchni oshirish bo’yicha tavsiyalar berilgan.