O‘QUVCHILARDA HISSIY INTELLEKTNING SHAKLLANISHI HAMDA PSIXOLOGIK ASOSLARI - Abdullajanova Raxmatoy Sirojidinovna; Ortiqova Madina Yusubjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda hissiy intellektning shakllanish jarayoni, uning psixologik asoslari hamda shaxs rivojlanishidagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, hissiy intellektni rivojlantirishda oila, maktab va psixologik yondashuvning o‘rni tahlil qilinadi.