BOLALARDAGI STRESSNI OLDINI OLISH HAMDA STRESSGA NISBATAN IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Shodatova Munira Umurovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda stress holatlarining kelib chiqish sabablari, uning psixologik ta’siri hamda stressning oldini olish usullari yoritiladi. Shuningdek, bolalarda stressga nisbatan psixologik barqarorlik va immunitetni shakllantirishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi.